Cine suntem

Adresa site-ului nostru este: https://perole.ro.

Modalități de contact:

Telefonic: +40 (759) 763 935; Email: scoala@perole.ro; Adresa de corespondenta prezentata mai jos, la sediul firmei.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Scoala de Role (www.perole.ro). Site-ul Scoala de Role (www.perole.ro) este operat de societatea SC KGI96 GROUP SRL, cu sediul in Str. Stadion 5, Plosca, Alexandria, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J34/294/2020, avand Cod Unic de Inregistrare 42690437.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Scoala de Role (www.perole.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Declaratie pe propria raspundere

Eu utilizatorul / clientul, declar pe propria raspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic. Sunt constient si informat in legatura cu beneficiile dar si riscurile la care ma supun prin practicarea sportului si activitatilor in aer liber. Accept si ma angajez sa respect si sa urmez cu strictete indicatiile si regulile impuse de Scoala de Role (www.perole.ro) pentru a invata cum sa evit accidentarile, pentru a ma bucura de experiente in deplina siguranta atat in cadrul activitatilor Scolii de Role (www.perole.ro) cat si in afara lor. Sunt informat cu privire la obligativitatea folosirii echipamentului de protectie si imi asum intreaga raspundere pentru integritatea mea fizica si pentru eventualele accidente, sau daune ale echipamentului personal, survenite atat pe durata cat si ulterior activitatilor la care am participat. Sunt de acord sa primesc feedback, foto, video pentru scopuri de marketing si arhiva de amintiri.

Regulament general de participare la antrenamentele de mers pe role

A. Varsta

In baza declaratiei pe propria raspundere acceptata si precizata anterior, nu exista limita de varsta inferioara sau superioara, atata timp cat participantul la antrenamente este constient si apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic.

Fiind un aspect ce poate fi dependent de vârsta elevului, acesta nu poate fi însoțit în timpul antrenamentului de către părinți, suportul acestora putând fi solicitat în mod expres de către instructor atunci când este considerat benefic. În concluzie, un criteriu de vârstă pe care îl puteți lua în considerare este posibilitatea desfășurării antrenamentului fără suport fizic din partea unuia sau ambilor părinți.

B. Programarea la antrenamente

Cum va puteti programa la Scoala de Role:

 1. Programarea prin intermediul formularului disponibil pe site la adresa https://perole.ro/#programare

C. Acces la antrenamente

Accesul la antrenament depinde de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Ca regulă generală, accesul este nominal și/sau în baza abonamentului fizic. Participanții la antrenament nu pot fi însoțiți de părinți, alte rude sau prieteni decât dacă aceștia la rândul lor fac parte din grupul în desfășurare sau beneficiază de unul dintre pachetele Family & Friends. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează.

D. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

Consecințele întârzierii / neprezentării la antrenamente diferă în funcție de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Deoarece nu există o regulă generală, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează iar acolo veți găsi termenii specifici în aceste cazuri.

În cazul în care instructorul întârzie la antrenamentul programat și achitat, participantul la antrenament poate alege să aștepte și să înceapă antrenamentul în momentul în care instructorul ajunge la antrenament sau poate alege să nu mai participe la antrenamentul respectiv. Indiferent de alegerea participantului, antrenamentul NU va fi considerat efectuat. Acestea fiind spuse, participantul va putea alege între a reprograma o (altă) ședință sau a îi fi restituiți banii (chiar dacă acesta a ales să facă antrenamentul parțial, din momentul în care a ajuns instructorul)*.

*restituirea banilor în acest caz este posibilă doar dacă a fost achitat un singur antrenament individual / antrenament de grup și nu în cazul abonamentelor individuale. În situația în care ședința făcea parte dintr-un abonament individual, aceasta pur și simplu nu va fi marcată ca fiind efectuată indiferent de alegerea participantului la curs de a continua ora sau a o abandona.

E. Anularea antrenamentului

Perioada minimă necesară anulării antrenamentului depinde de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează.

F. Anularea antrenamentului de către Școala de Role

Există mai multe motive pentru care un oficial / instructor al Școlii de Role poate anula un antrenament. NU există situație în care un antrenament să fie anulat de către Școala de Role iar elevului să îi fie marcată ședința ca fiind efectuată, indiferent de tipul de antrenament sau pachetul selectat.

În cazul în care un antrenament este anulat de către un oficial sau instructor al Școlii de Role, participantul își poate primi banii înapoi la cerere DOAR în cazul în care au achitat un singur antrenament individual sau un singur antrenament de grup. În cazul abonamentelor individuale, ședința anulată NU va fi marcată ca fiind efectuată.

Câteva dintre motivele pentru care un oficial sau instructor din Școala de Role poate anula un antrenament (fără a ne limita la această listă) sunt: condiții meteo nefavorabile, stare de sănătate instabilă a instructorului și imposibilitatea înlocuirii acestuia temporar, erori umane de programare, imposibilitatea instructorului de a ajunge la antrenamentul programat etc…

G. Plata

Plata antrenamentelor și a abonamentelor se efectuează în momentul efectuării programării. În cazul în care nu ați făcut plata cu cardul, aceasta va fi ștearsă automat după 10 minute.

H. Selectarea instructorului

Școala de Role vă pune la dispoziție selectarea preferențială a instructorului însă nu garantează continuitatea acestuia pe toată durata abonamentului. În cazul în care instructorul selectat preferențial prin intermediul sistemului de programări se află în imposibilitatea efectuării antrenamentului sau antrenamentelor rămase valabile în abonament, Școala de Role vă va aloca în mod automat și aleatoriu un alt instructor care să susțină cursul / restul cursurilor până la finalizarea antrenamentelor din abonament.

I. Echipament obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță

Echipamentul minim obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță este format din: cotiere, genunchiere și cască.

Opționale dar extrem de indicate de către instructorii Școlii de Role sunt mănușile de protecție speciale pentru role, cu întăritură din plastic la nivelul încheieturii mâinii + palmă.

I. Antrenament de grup

Antrenamentele de grup sunt momentan suspendate.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este unic, în baza programării și plății prin intermediul sistemului de programări prezent atât în pagina de prezentare a cursurilor de grup cât și în pagina generală de programări.

Condițiile accesului la antrenamente sunt: vârstă minimă 6 ani, echipament complet (role, genunchiere, cotiere, cască). În cazul în care elevului îi lipsește un element sau mai multe din echipamentul minim necesar, acesta NU va putea participa la antrenament iar ședința va fi marcată ca fiind efectuată!

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat participarea la o ședință de grup și v-ați anunțat prezența dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat unui alt antrenament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat participarea la o ședință de grup și v-ați anunțat prezența dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație veți pierde ședința iar suma achitată NU va fi restituită.

C. Anularea / reprogramarea antrenamentului

Pentru anularea sau reprogramarea fără consecințe a unui antrenament de grup, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți anula/reprograma oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați anulat/reprogramat ședința în timp util, aceasta va fi pierdută iar suma achitată NU va putea fi restituită.

Aveți dreptul la două reprogramări efectuate conform regulamentului. Ex. aveți antrenament astăzi la ora 18:00 și ne contactați pentru reprogramare până în ora 12:00. Reprogramăm pentru joi la ora 18:00 iar joi până în ora 12:00 ne contactați și reprogramați ședința din nou, pentru marți la ora 18:00. Ședința de marți, ora 18:00 nu va mai putea fi reprogramată/anulată/modificată.

D. Condiții meteo nefavorabile

Având în vedere experiența de peste 12 ani de antrenamente în aer liber, am pus la punct un sistem prin care riscul ca antrenamentele să fie reprogramate fără motiv este unul minim. Deoarece foarte multe ședințe au fost reprogramate în trecut când în unele zone ale Bucureștiului ploua sau în prima parte a zilei a plouat, ședința a fost reprogramată iar până la ora ședinței ploaia s-a oprit și s-a uscat asfaltul, am inclus această politică.

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile, acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

II. Antrenament Individual

A. Accesul la antrenamente

Accesul este unic și nominal, în baza codului primit din partea Școlii de Role ce confirmă plata integrală a antrenamentului.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat participarea la o ședință individuală și v-ați programat dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat unui alt antrenament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat participarea la o ședință individuală și v-ați programat dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație veți pierde ședința iar suma achitată NU va fi restituită.

C. Anularea / reprogramarea antrenamentului

Pentru anularea sau reprogramarea programării la un antrenament individual fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți anula oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați anulat ședința în timp util, aceasta va fi pierdută iar suma achitată NU va putea fi restituită.

Puteti reprograma de doua ori o sedinta achitata. Ex. antrenamentul incepe luni la ora 18:00 și reprogramați în timp util pentru marți la ora 18:00. Marți nu puteți ajunge și reprogramați în timp util pentru miercuri la ora 18:00. Ședința de miercuri va fi ultima variantă iar reprogramarea, anularea de orice fel a acesteia sau neprezentarea vor duce la pierderea definitivă a ședinței.

D. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

III. Abonament Individual

Școala de Role vă pune la dispoziție două variante de abonament individual: cu 6 ședințe și cu 8 ședințe. Unde nu se precizează tipul de abonament înseamnă că regula se aplică ambelor tipuri de abonament. În rest, regulile se aplică în funcție de tipul de abonament menționat.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este nominal, în baza abonamentului fizic primit din partea Școlii de Role. Acesta confirmă plata integrală a abonamentului și indică atât numărul de ședințe achiziționate cât și numărul de ședințe disponibile.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat altei ședințe din abonament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație ședința va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

C. Anularea/reprogramarea antrenamentului

Pentru anularea programării la un antrenament individual dintr-un abonament individual fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți anula oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați anulat ședința în timp util, aceasta va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Puteti reprograma de doua ori o sedinta din abonamentul individual. Ex. antrenamentul incepe luni la ora 18:00 și reprogramați în timp util pentru marți la ora 18:00. Marți nu puteți ajunge și reprogramați în timp util pentru miercuri la ora 18:00. Ședința de miercuri va fi ultima variantă iar reprogramarea, anularea de orice fel a acesteia sau neprezentarea vor duce la pierderea definitivă a ședinței.

D. Tipuri de abonament și Perioada de valabilitate a acestora

 1. Abonament cu 6 (șase) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 1 lună (30 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 30 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.
 2. Abonament cu 8 (opt) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 2 luni (60 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 60 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.

E. În situația în care se impune carantina totală iar Școala de Role nu își va putea desfășura activitatea în aer liber, abonamentele active vor fi prelungite cu perioada în care antrenamentele au fost imposibil de efectuat din partea noastră. Atâta timp cât Școala de Role își poate îndeplini obligațiile contractuale de efectuare a antrenamentelor în aer liber fără să încalce restricțiile impuse în situația actuală generată de pandemia de COVID-19, perioada de valabilitate a abonamentelor se va scurge indiferent de motivele personale pentru care nu vă puteți prezenta la antrenamente.

F. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

IV. Abonament Individual Family & Friends

Școala de Role vă pune la dispoziție două variante de abonament individual pentru familie și prieteni: cu 6 ședințe și cu 8 ședințe. Unde nu se precizează tipul de abonament înseamnă că regula se aplică ambelor tipuri de abonament. În rest, regulile se aplică în funcție de tipul de abonament menționat.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este nominal, numărul maxim fiind de 5 participanți în baza abonamentului fizic primit din partea Școlii de Role. Acesta confirmă plata integrală a abonamentului și indică atât numărul de ședințe achiziționate cât și numărul de ședințe disponibile.

În cazul în care ați achiziționat un Abonament Individual Family & Friends, accesul se poate face de către minim unul dintre beneficiarii abonamentului. Numărul de ședințe disponibile în pachet este cel total valabil pentru toți cei înscriși în abonament. Ex. Abonament Individual Family & Friends pentru 3 persoane: se achită contravaloarea totală a abonamentului (puteți verifica lista de tarife disponibilă la adresa https://perole.ro/tarife/) iar la antrenament trebuie să fie prezenți toți trei. În cazul în care la una dintre ședințe, unul dintre cei 3 absentează, acesta a pierdut ședința și nu poate fi recuperată ulterior, individual.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat altei ședințe din abonament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire. Această regulă se aplică pentru oricare dintre participanți cât și împreună.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar niciunul dintre beneficiarii abonamentului nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație ședința va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Neprezentare parțială se consideră atunci când doar o parte dintre beneficiarii abonamentului individual family & friends participă la antrenament. În acest caz, cel/cei care nu s-au prezentat la antrenamentul programat vor pierde ședința.

C. Anularea/reprogramarea antrenamentului

Pentru anularea programării la un antrenament individual dintr-un abonament individual family & friends fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți anula oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați anulat ședința în timp util, aceasta va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Puteti reprograma de doua ori o sedinta din abonamentul individual. Ex. antrenamentul incepe luni la ora 18:00 și reprogramați în timp util pentru marți la ora 18:00. Marți nu puteți ajunge și reprogramați în timp util pentru miercuri la ora 18:00. Ședința de miercuri va fi ultima variantă iar reprogramarea, anularea de orice fel a acesteia sau neprezentarea vor duce la pierderea definitivă a ședinței.

D. Tipuri de abonament și Perioada de valabilitate a acestora

 1. Abonament Family & Friends cu 6 (șase) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 1 lună (30 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 30 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.
 2. Abonament Family & Friends cu 8 (opt) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 2 luni (60 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 60 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.

E. În situația în care se impune carantina totală iar Școala de Role nu își va putea desfășura activitatea în aer liber, abonamentele active vor fi prelungite cu perioada în care antrenamentele au fost imposibil de efectuat din partea noastră. Atâta timp cât Școala de Role își poate îndeplini obligațiile contractuale de efectuare a antrenamentelor în aer liber fără să încalce restricțiile impuse în situația actuală generată de pandemia de COVID-19, perioada de valabilitate a abonamentelor se va scurge indiferent de motivele personale pentru care nu vă puteți prezenta la antrenamente.

F. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

V. Reducerea de 10% în magazinul Skates.ro

Cei ce își achiziționează un abonament individual de șase sau opt ședințe beneficiază de o reducere în valoare de 10% la costul total al produselor din categoriile ROLE și PROTECȚII PENTRU ROLE în magazinul Skates.ro.

 1. Reducerea este valabilă 30 de zile din momentul activării abonamentului.
 2. Poți beneficia de reducere dacă te prezinți în magazinul fizic de pe Calea Plevnei nr. 222, având în posesie abonamentul fizic primit de la Școala de Role în momentul achitării acestuia. Abonamentul trebuie să aibă inscripționat textul de prezentare a promoției și data până la care reducerea din magazin este valabilă.
 3. În cazul în care dorești să comanzi produsele online, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul +40 (755) 451 273. După verificarea datelor de pe abonament, vom lua legătura cu magazinul Skates.ro pentru a vă genera un cod unic de reducere pe care îl veți folosi la achiziționarea online a produselor.
 4. Puteți beneficia de reducerea de 10% O SINGURĂ DATĂ pe parcursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului. În momentul prezentării abonamentului fizic în magazinul Skates.ro, acesta va fi ștampilat de către un angajat al magazinului pentru a valida reducerea. Un abonament ștampilat nu va mai putea beneficia de o altă reducere.
 5. În cazul în care ați făcut o comandă online, în sistemul nostru intern vom nota efectuarea reducerii și o vom comunica magazinului Skates.ro iar la următoarea programare, un angajat al Școlii de Role va ștampila abonamentul pentru a valida folosirea reducerii.
 6. În cazul în care folosiți codul de reducere generat pentru a achiziționa alte produse decât cele din categoria rolelor și a protecțiilor pentru role, un angajat Skates.ro va actualiza comanda și va aplica reducerea doar produselor din categoriile acoperite (dacă există în comandă). Dacă nu există produse din categoria role și protecții pentru role, reducerea va fi anulată complet.
 7. Reducerea se adresează DOAR deținătorului abonamentului (persoana inscripționată pe abonament cu numele și vârsta), o singură dată în decursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului la Școala de Role!

Act de renuntare

Nu am intentia de a cere daune morale sau materiale in cazul accidentelor sau incompatibilitatii mele cu informatiile oferite de Scoala de Role (www.perole.ro) si prin urmare, in mod expres si neechivoc renunt la dreptul de a actiona in instanta cu orice astfel de cerere.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat Regulamentul general si ati fost informat complet cu privire la detaliile legate de cursurile de mers pe role dar si specificatiile fiecarui pachet in parte. Raporturile comerciale dintre cumparator si Scoala de Role (www.perole.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Conform Cap. II, Art. 10, pct. a), Consumatorul nu poate denunţa unilateral contracte de furnizare de servicii a căror execuţie a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 10 zile lucrătoare.

Administratorul Scolii de Role (www.perole.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine erori de operare. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

Scoala de Role (www.perole.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Scoala de Role (www.perole.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Scolii de Role (www.perole.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Scolii de Role (www.perole.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Scoala de Role (www.perole.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Cookies

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC KGI96 GROUP SRL denumita in continuare Scoala de Role.

1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

2. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Scolii de Role de a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

3. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

4. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de servicii

Scoala de Role foloseste serviciile urmatoarelor terte parti in scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate targetata. Acesti terti seteaza si folosesc cookie-uri (si/sau tehnologii similare) pe www.perole.ro. Pentru mai multe detalii, poti consulta politicile de protectie a datelor si ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii:

 • Facebook; Scop: Publicitate (remarketing); Politici: facebook.com/legal/terms/update
 • Google Analytics; Scop: Analiza (web analytics); Politici: google.com/analytics/terms/gb.html, support.google.com/analytics/answer/6004245
 • Google AdWords; Scop: Publicitate (remarketing); Politici: policies.google.com/privacy, policies.google.com/technologies/ads
 • Booknetic; Scop: soft de programari online (oferim posibilitatea programarilor online in timp real) Politici: https://www.booknetic.com/privacy

5. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

6. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

7. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii. Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor. Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search). Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

8. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi! Acestea folosesc formate tip plain text si nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor. Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare. Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.

Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea „ajutor”; a browserului pentru mai multe detalii.

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Politica de confidentialitate (Date cu caracter personal)

Cum folosim datele dumneavoastra?

Colectam datele personale in urmatoarele scopuri:

1. Pentru a incheia si executa relatia noastra contractuala

In vederea furnizarii produselor, realizam o serie de activitati ce implica prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:
1.1) activitati ce tin direct de modul in care se desfasoara relatia noastra comerciala, de la momentul plasarii unei comenzi pana la finalizarea acesteia, inclusiv verificarea detaliilor unei vanzari anterioare cu ocazia unei noi vanzari, activitati ce tin de verificarea disponibilitatii produselor si transportul acestora;
1.2) activitati ce tin de informarea clientilor privind situatia programarii efectuate pe site, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme de orice natura referitoare la o comanda si/sau servicii;
1.3) activitati ce tin de facturarea si incasarea contravalorii produselor;
In cazul in care cumparatorul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul furnizorilor de servicii de plata/bancare, astfel ca, in derularea procesului de plata prin card, Scoala de Role nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata onine. Procesatorul de carduri bancare agreat de Scoala de Role are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date sau documente generale in urma unei comenzi pentru scopul investigarii oricarei incasari sau rambursari de sume rezultate din vanzarea de servicii prin intermediul furnizorului de servicii de plata online.
1.4) administrarea platformei online si a contului dumneavoastra de client (momentan indisponibil).
Prin completarea datelor personale solicitate in formularul de creare de cont si/sau de programare online, clientul declara si accepta fara echivoc ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Scolii de Role si ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus.

Ce date folosim pentru furnizarea serviciilor?

– prenume, nume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de facturare, detalii companie, detalii despre metoda de plata, comentarii despre comanda;
– nume de utilizator si parola daca aveti cont pe PLATFORMA ONLINE (momentan indisponibil).

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Prelucram o categorie larga de date cu caracter personal in vederea incheierii si executarii contractului de prestari servicii, iar durata de pastrare pentru fiecare tip de date difera in functie de necesitatea sau de obligatia pe care o avem, astfel: a) Pentru a putea face dovada relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra, pastram datele cu caracter personal prelucrate pe toata durata necesara finalizarii contractului (de la momentul plasarii comenzii pana la finalizarea ei), si aditional pentru o perioada de trei ani de la data finalizarii comenzii. in acest sens, pastram inclusiv informatii despre situatia platilor si corespondenta pe care o avem cu privire la comanda si prestare (atunci cand este cazul). in cazul in care, la incetarea relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra, vor ramane debite de recuperat, vom pastra informatiile care sunt necesare recuperarii lor pana in momentul colectarii platilor aferente sau pana la expirarea termenului de prescriptie, oricare dintre acestea intervine primul. b) pastram istoricul comenzilor tale in contul de client atat timp cat contul de client este activ (momentan indisponibil). Daca nu ati accesat contul dumneavoastra de client timp de 3 ani, vom sterge detaliile contului, inclusiv informatiile disponibile din cadrul acestuia. c) de asemenea, din ratiuni fiscale, suntem obligati sa pastram toate informatiile aferente facturarii serviciilor furnizate pentru o perioada de 10 ani de la finalizarii contractului.

Dezvaluim datele dumneavoastra?

Scoala de Role poate furniza datele cu caracter personal ale clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se realizeaza in conformitate cu legislatia in vigoare, dupa cum urmeaza: (a) furnizorilor de servicii de plata/bancare, (b) furnizorilor de servicii de tiparire facturi, si (c) furnizorilor de servicii de mentenanta IT si stocare in mediu cloud. intr-o astfel de situatie, ne asiguram ca partenerii nostri contractuali respecta prezenta politica.

Baza legala pentru prelucrarea acestor date

Incheierea si executarea contractului (comenzii).

2. Pentru scopuri statistice si de analiza, cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor

Pentru a optimiza oferta Scolii de Role si pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, extragem, transformam in date cu caracter anonim, combinam si agregam datele privind achizitiile dumneavoastra prin platforma online cu cele ale altor clienti, pentru a avea o imagine statistica a produselor comercializate. Scoala de Role poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si vor fi folosite de noi pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sau cu scop statistic.

Ce date folosim pentru a realiza aceste rapoarte?

Datele privind achizitiile desfasurate prin platforma online, date privind accessul pe platforma online.

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Vom pastra rapoartele statistice pe durata necesara utilizarii lor.

Dezvaluim datele dumneavoastra?

Rezultatele rapoartelor statistice (care nu permit identificarea datelor dumneavoastra sau individualizarea dumneavoastra) si analizele bazate pe aceste rapoarte nu sunt dezvaluite tertilor in prezent. Anticipam posibilitatea de a le dezvalui in viitor unor consultati de afaceri, pentru a ne ajuta in dezvoltarea comerciala a afacerii.

Baza legala pentru prelucrarea acestor date

Scop de prelucrare compatibil cu scopul initial al prelucrarii datelor cu caracter personal.

3. Pentru a ne indeplini obligatiile legale

Avem obligatia ca, la solicitarea autoritatilor publice, intocmita in conformitate cu prevederile legale aplicabile, sa comunicam catre acesta datele dumneavoastra. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ce date trebuie sa pastram?

Toate datele solicitate de catre autoritatea publica in cauza.

Pentru cat timp pastram datele dumneavoastra?

Va vom pastra datele pe toata durata necesara folosirii acestora, astfel cum este indicat de catre autoritatea competenta si in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile in vigoare.

Baza legala pentru prelucrarea acestor date

Obligatie legala.