Declaratie pe propria raspundere

Eu utilizatorul / clientul, declar pe propria raspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic. Sunt constient si informat in legatura cu beneficiile dar si riscurile la care ma supun prin practicarea sportului si activitatilor in aer liber. Accept si ma angajez sa respect si sa urmez cu strictete indicatiile si regulile impuse de Scoala de Role (www.perole.ro) pentru a invata cum sa evit accidentarile, pentru a ma bucura de experiente in deplina siguranta atat in cadrul activitatilor Scolii de Role (www.perole.ro) cat si in afara lor. Sunt informat cu privire la obligativitatea folosirii echipamentului de protectie si imi asum intreaga raspundere pentru integritatea mea fizica si pentru eventualele accidente, sau daune ale echipamentului personal, survenite atat pe durata cat si ulterior activitatilor la care am participat. Sunt de acord sa primesc feedback, foto, video pentru scopuri de marketing si arhiva de amintiri.

Nu am intentia de a cere daune morale sau materiale in cazul accidentelor sau incompatibilitatii mele cu informatiile oferite de Scoala de Role (www.perole.ro) si prin urmare, in mod expres si neechivoc renunt la dreptul de a actiona in instanta cu orice astfel de cerere.

Regulament general de participare la antrenamentele de mers pe role

A. Varsta

In baza declaratiei pe propria raspundere acceptata si precizata anterior, nu exista limita de varsta inferioara sau superioara, atata timp cat participantul la antrenamente este constient si apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic.

Fiind un aspect ce poate fi dependent de vârsta elevului, acesta nu poate fi însoțit în timpul antrenamentului de către părinți, suportul acestora putând fi solicitat în mod expres de către instructor atunci când este considerat benefic. În concluzie, un criteriu de vârstă pe care îl puteți lua în considerare este posibilitatea desfășurării antrenamentului fără suport fizic din partea unuia sau ambilor părinți.

B. Programarea la antrenamente

Există doua modalități prin care vă puteți programa la un curs pe care l-ați achitat sau un abonament achitat:

 1. Programarea prin intermediul formularului disponibil pe site la adresa https://perole.ro/#programare
 2. Programarea prin intermediul formularului disponibil pe site la adresa https://perole.ro/ după ce ați achitat pachetul în magazinul nostru online si ati primit codul abonamentului prin SMS

C. Acces la antrenamente

Accesul la antrenament depinde de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Ca regulă generală, accesul este nominal și/sau în baza abonamentului fizic. Participanții la antrenament nu pot fi însoțiți de părinți, alte rude sau prieteni decât dacă aceștia la rândul lor fac parte din grupul în desfășurare sau beneficiază de unul dintre pachetele Family & Friends. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează.

D. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

Consecințele întârzierii / neprezentării la antrenamente diferă în funcție de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Deoarece nu există o regulă generală, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează iar acolo veți găsi termenii specifici în aceste cazuri.

În cazul în care instructorul întârzie la antrenamentul programat și achitat, participantul la antrenament poate alege să aștepte și să înceapă antrenamentul în momentul în care instructorul ajunge la antrenament sau poate alege să nu mai participe la antrenamentul respectiv. Indiferent de alegerea participantului, antrenamentul NU va fi considerat efectuat. Acestea fiind spuse, participantul va putea alege între a reprograma o (altă) ședință sau a îi fi restituiți banii.

E. Anularea antrenamentului

Perioada minimă necesară anulării antrenamentului depinde de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează.

F. Anularea antrenamentului de către Școala de Role

Există mai multe motive pentru care un oficial / instructor al Școlii de Role poate anula un antrenament. NU există situație în care un antrenament să fie anulat de către Școala de Role iar elevului să îi fie marcată ședința ca fiind efectuată, indiferent de tipul de antrenament sau pachetul selectat.

În cazul în care un antrenament este anulat de către un oficial sau instructor al Școlii de Role, participantul își poate primi banii înapoi la cerere DOAR în cazul în care au achitat un singur antrenament individual sau un singur antrenament de grup. În cazul abonamentelor individuale, ședința anulată NU va fi marcată ca fiind efectuată.

Câteva dintre motivele pentru care un oficial sau instructor din Școala de Role poate anula un antrenament (fără a ne limita la această listă) sunt: condiții meteo nefavorabile, stare de sănătate instabilă a instructorului și imposibilitatea înlocuirii acestuia temporar, erori umane de programare, imposibilitatea instructorului de a ajunge la antrenamentul programat etc…

G. Plata

Plata antrenamentelor și a abonamentelor se efectuează în momentul efectuării programării. În cazul în care nu ați făcut plata cu cardul, programarea este ștearsă automat în 10 minute.

H. Selectarea instructorului

Școala de Role vă pune la dispoziție selectarea preferențială a instructorului însă nu garantează continuitatea acestuia pe toată durata abonamentului. În cazul în care instructorul selectat preferențial prin intermediul sistemului de programări se află în imposibilitatea efectuării antrenamentului sau antrenamentelor rămase valabile în abonament, Școala de Role vă va aloca în mod automat și aleatoriu un alt instructor care să susțină cursul / restul cursurilor până la finalizarea antrenamentelor din abonament.

I. Echipament obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță

Echipamentul minim obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță este format din: cotiere, genunchiere și cască.

Opționale dar extrem de indicate de către instructorii Școlii de Role sunt mănușile de protecție speciale pentru role, cu întăritură din plastic la nivelul încheieturii mâinii + palmă.

I. Antrenament de grup

Momentan cursurile de grup sunt suspendate.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este unic, în baza programării și plății prin intermediul sistemului de programări prezent atât în pagina de prezentare a cursurilor de grup cât și în pagina generală de programări.

Condițiile accesului la antrenamente sunt: vârstă minimă 5 ani, echipament complet (role, genunchiere, cotiere, cască). În cazul în care elevului îi lipsește un element sau mai multe din echipamentul minim necesar, acesta NU va putea participa la antrenament iar ședința va fi marcată ca fiind efectuată!

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat participarea la o ședință de grup și v-ați anunțat prezența dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat unui alt antrenament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat participarea la o ședință de grup și v-ați anunțat prezența dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație veți pierde ședința iar suma achitată NU va fi restituită.

C. Anularea / reprogramarea antrenamentului

Anularea unui antrenament de grup nu este permisa. Pentru reprogramarea fără consecințe a unui antrenament de grup, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți anula/reprograma oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați reprogramat ședința în timp util, aceasta va fi pierdută iar suma achitată NU va putea fi restituită.

Aveți dreptul la o singură reprogramare efectuată conform regulamentului. Ex. aveți antrenament astăzi la ora 18:00 și ne contactați pentru reprogramare până în ora 12:00. Reprogramăm pentru joi la ora 18:00. Ședința de joi, ora 18:00 nu va mai putea fi modificată (cu excepția situației în care sunteți contactat de instructor pentru reprogramarea pe motivul condițiilor meteo nefavorabile).

D. Condiții meteo nefavorabile

Având în vedere experiența de peste 12 ani de antrenamente în aer liber, am pus la punct un sistem prin care riscul ca antrenamentele să fie reprogramate fără motiv este unul minim. Deoarece foarte multe ședințe au fost reprogramate în trecut când în unele zone ale Bucureștiului ploua sau în prima parte a zilei a plouat, ședința a fost reprogramată iar până la ora ședinței ploaia s-a oprit și s-a uscat asfaltul, am inclus această politică.

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile, acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, maxim o dată, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

II. Antrenament Individual

A. Accesul la antrenamente

Accesul este unic și nominal, în baza codului primit din partea Școlii de Role ce confirmă plata integrală a antrenamentului.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat participarea la o ședință individuală și v-ați programat dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat unui alt antrenament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat participarea la o ședință individuală și v-ați programat dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație veți pierde ședința iar suma achitată NU va fi restituită.

C. Anularea / reprogramarea antrenamentului

Anularea unei ședințe nu este permisă. Pentru reprogramarea la un antrenament individual fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți reprograma oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați reprogramat ședința în timp util, aceasta va fi pierdută iar suma achitată NU va putea fi restituită.

Puteti reprograma o singura data o sedinta achitata. Ex. aveți antrenament astăzi la ora 18:00 și ne contactați pentru reprogramare până în ora 12:00. Reprogramăm pentru joi la ora 18:00. Ședința de joi, ora 18:00 nu va mai putea fi modificată (cu excepția situației în care sunteți contactat de instructor pentru reprogramarea pe motivul condițiilor meteo nefavorabile).

D. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius. sau alte fenomene meteo considerate de către Școala de Role ca fiind nefavorabile.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, o singură dată, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

III. Abonament Individual

Școala de Role vă pune la dispoziție două variante de abonament individual: cu 6 ședințe și cu 8 ședințe. Unde nu se precizează tipul de abonament înseamnă că regula se aplică ambelor tipuri de abonament. În rest, regulile se aplică în funcție de tipul de abonament menționat.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este nominal, în baza programării online cu codul de abonament primit din partea Școlii de Role. Acesta confirmă plata integrală a abonamentului și indică atât numărul de ședințe achiziționate cât și numărul de ședințe disponibile.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat altei ședințe din abonament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație ședința va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

C. Anularea/reprogramarea antrenamentului

Anularea programării la un antrenament individual dintr-un abonament individual nu este permisă. Pentru reprogramarea unei ședințe fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți reprograma oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați reprogramat ședința în timp util, aceasta va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Puteti reprograma o singura data o sedinta din abonamentul individual. Puteti reprograma o singura data o sedinta achitata. Ex. aveți antrenament astăzi la ora 18:00 și ne contactați pentru reprogramare până în ora 12:00. Reprogramăm pentru joi la ora 18:00. Ședința de joi, ora 18:00 nu va mai putea fi modificată (cu excepția situației în care sunteți contactat de instructor pentru reprogramarea pe motivul condițiilor meteo nefavorabile).

D. Tipuri de abonament și Perioada de valabilitate a acestora

 1. Abonament cu 6 (șase) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 1 lună (30 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 30 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.
 2. Abonament cu 8 (opt) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 2 luni (60 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 60 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.

E. În situația în care se impune carantina totală iar Școala de Role nu își va putea desfășura activitatea în aer liber, abonamentele active vor fi prelungite cu perioada în care antrenamentele au fost imposibil de efectuat din partea noastră. Atâta timp cât Școala de Role își poate îndeplini obligațiile contractuale de efectuare a antrenamentelor în aer liber fără să încalce restricțiile impuse în situația actuală generată de pandemia de COVID-19, perioada de valabilitate a abonamentelor se va scurge indiferent de motivele personale pentru care nu vă puteți prezenta la antrenamente.

F. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

IV. Abonament Individual Family & Friends

Școala de Role vă pune la dispoziție două variante de abonament individual pentru familie și prieteni: cu 6 ședințe și cu 8 ședințe. Unde nu se precizează tipul de abonament înseamnă că regula se aplică ambelor tipuri de abonament. În rest, regulile se aplică în funcție de tipul de abonament menționat.

A. Accesul la antrenamente

Accesul este nominal, numărul maxim fiind de 5 participanți în baza programării online cu codul de abonament primit din partea Școlii de Role. Acesta confirmă plata integrală a abonamentului și indică atât numărul de ședințe achiziționate cât și numărul de ședințe disponibile.

În cazul în care ați achiziționat un Abonament Individual Family & Friends, accesul se poate face de către minim unul dintre beneficiarii abonamentului. Numărul de ședințe disponibile în pachet este cel total valabil pentru toți cei înscriși în abonament. Ex. Abonament Individual Family & Friends pentru 3 persoane: se achită contravaloarea totală a abonamentului (puteți verifica lista de tarife disponibilă la adresa https://perole.ro/tarife/) iar la antrenament trebuie să fie prezenți toți trei. În cazul în care la una dintre ședințe, unul dintre cei 3 absentează, acesta a pierdut ședința și nu poate fi recuperată ulterior, individual.

B. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

 1. Întârzierea

Se consideră că ați întârziat atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar nu ați reușit să ajungeți la ora fixă stabilită ci oricând în următoarele 60 de minute de la începerea antrenamentului. Veți putea participa din momentul în care ați ajuns la antrenament, până la finalizarea orei stabilite inițial. Timpul întârziat NU poate fi realocat altei ședințe din abonament și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire. Această regulă se aplică pentru oricare dintre participanți cât și împreună.

2. Neprezentarea

Se consideră că nu v-ați prezentat la antrenament atunci când ați achitat integral abonamentul individual și v-ați programat la o ședință dar niciunul dintre beneficiarii abonamentului nu ați reușit să ajungeți la ora stabilită ci abia după finalizarea acesteia sau deloc. În această situație ședința va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Neprezentare parțială se consideră atunci când doar o parte dintre beneficiarii abonamentului individual family & friends participă la antrenament. În acest caz, cel/cei care nu s-au prezentat la antrenamentul programat vor pierde ședința.

C. Anularea/reprogramarea antrenamentului

Anularea programării la un antrenament individual dintr-un abonament individual family & friends nu este permisă. Pentru reprogramarea fără consecințe, aceasta trebuie efectuată cu minim 6 ore înainte de ora stabilită pentru începerea antrenamentului. Ex. antrenamentul începe la ora 18:00 = puteți reprograma oricând până în ora 12:00, în aceeași zi.

În cazul în care nu ați anulat ședința în timp util, aceasta va fi marcată ca fiind efectuată și NU se poate calcula echivalentul în RON pentru restituire.

Puteti reprograma o singura data o sedinta din abonamentul individual. Puteti reprograma o singura data o sedinta achitata. Ex. aveți antrenament astăzi la ora 18:00 și ne contactați pentru reprogramare până în ora 12:00. Reprogramăm pentru joi la ora 18:00. Ședința de joi, ora 18:00 nu va mai putea fi modificată (cu excepția situației în care sunteți contactat de instructor pentru reprogramarea pe motivul condițiilor meteo nefavorabile).

D. Tipuri de abonament și Perioada de valabilitate a acestora

 1. Abonament Family & Friends cu 6 (șase) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 1 lună (30 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 30 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 14 de zile de la înaintarea cererii.
 2. Abonament Family & Friends cu 8 (opt) ședințe individuale. Perioada de valabilitate: 2 luni (60 de zile de la prima ședință SAU dacă nu s-a efectuat prima ședință în curs de 10 zile de la efectuarea plății, perioada de valabilitate va fi de 60 de zile începând cu a 11a zi fără activitate). După expirarea abonamentului, ședințele NU vor mai putea fi efectuate iar banii NU vor putea fi restituiți. În cazul în care nu ați efectuat niciun antrenament din abonamentul achitat și doriți restituirea banilor, aveți 10 zile la dispoziție din momentul achitării acestuia să ne comunicați intenția dumneavoastră și vă vom restitui banii în maxim 30 de zile de la înaintarea cererii.

E. În situația în care se impune carantina totală iar Școala de Role nu își va putea desfășura activitatea în aer liber, abonamentele active vor fi prelungite cu perioada în care antrenamentele au fost imposibil de efectuat din partea noastră. Atâta timp cât Școala de Role își poate îndeplini obligațiile contractuale de efectuare a antrenamentelor în aer liber fără să încalce restricțiile impuse în situația actuală generată de pandemia de COVID-19, perioada de valabilitate a abonamentelor se va scurge indiferent de motivele personale pentru care nu vă puteți prezenta la antrenamente.

F. Condiții meteo nefavorabile

Condiții meteo nefavorabile înseamnă: precipitații în timpul antrenamentului sau temperatură sub 10 grade celsius.

În cazul în care în ziua antrenamentului plouă, veți fi contactat cu 60-90 min. înaintea antrenamentului de către instructorul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă ședința se va efectua sau nu. În funcție de elev, factorii precum asfaltul ud pot fi luați sau nu în considerare. Asta înseamnă că dacă sunteți la prima ședință sau sunteți începător, nu mai plouă dar asfaltul este încă ud, instructorul vă va contacta pentru reprogramarea ședinței. În cazul în care instructorul consideră că sunteți la nivelul minim necesar pentru a exersa chiar și pe asfalt ud, acesta vă va contacta pentru a confirma desfășurarea ședinței.

Atenție! NU puteți reprograma o ședință pe motivul condițiilor meteo nefavorabile (în mod special pe baza preconizărilor aplicațiilor meteo sau oricare alte surse), acest lucru îl poate face doar un instructor, cu 60-90 min. înaintea antrenamentului, în condițiile de mai sus. Puteți reprograma o ședință fără să ne dați un motiv, de maxim 2 ori, cu minim 6 ore înaintea antrenamentului, conform regulamentului.

V. Reducerea de 10% în magazinul Skates.ro

Cei ce își achiziționează un abonament individual de șase sau opt ședințe beneficiază de o reducere în valoare de 10% la costul total al produselor din categoriile ROLE și PROTECȚII PENTRU ROLE în magazinul Skates.ro.

 1. Reducerea este valabilă 30 de zile din momentul activării abonamentului.
 2. Poți beneficia de reducere dacă te prezinți în magazinul fizic de pe Calea Plevnei nr. 222, având în posesie abonamentul fizic solicitat de dumneavoastră de la Școala de Role. Abonamentul trebuie să aibă inscripționat textul de prezentare a promoției și data până la care reducerea din magazin este valabilă.
 3. În cazul în care dorești să comanzi produsele online, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul +40 (755) 451 273. După verificarea datelor de pe abonament, vom lua legătura cu magazinul Skates.ro pentru a vă genera un cod unic de reducere pe care îl veți folosi la achiziționarea online a produselor.
 4. Puteți beneficia de reducerea de 10% O SINGURĂ DATĂ pe parcursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului. În momentul prezentării abonamentului fizic în magazinul Skates.ro, acesta va fi ștampilat de către un angajat al magazinului pentru a valida reducerea. Un abonament ștampilat nu va mai putea beneficia de o altă reducere.
 5. În cazul în care ați făcut o comandă online, în sistemul nostru intern vom nota efectuarea reducerii și o vom comunica magazinului Skates.ro iar la următoarea programare, un angajat al Școlii de Role va ștampila abonamentul pentru a valida folosirea reducerii.
 6. În cazul în care folosiți codul de reducere generat pentru a achiziționa alte produse decât cele din categoria rolelor și a protecțiilor pentru role, un angajat Skates.ro va actualiza comanda și va aplica reducerea doar produselor din categoriile acoperite (dacă există în comandă). Dacă nu există produse din categoria role și protecții pentru role, reducerea va fi anulată complet.
 7. Reducerea se adresează DOAR deținătorului abonamentului (persoana inscripționată pe abonament cu numele și vârsta), o singură dată în decursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului la Școala de Role!

Ultima actualizare a regulamentului la data de 08.04.2022, ora 09:00.