fbpx

Programari

Programeaza-te acum!

Ai un cupon? Adauga-l in ultimul pas din programare!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Felicitari!
Programarea a fost inregistrata cu succes sub numarul:

In cazul in care nu reusesti sa te programezi folosind formularul de mai sus, te rugam sa ne contactezi pe chat sau telefonic la +40755451273

Intrebari frecvente

In cazul in care ati achizitionat un pachet si v-ati programat dar antrenamentul nu poate fi sustinut din cauza conditiilor meteo nefavorabile, veti fi contactat de catre un angajat al Scolii de Role pentru a reprograma sedinta. 

Pentru antrenamentele individuale nu exista limita de varsta. Din acest motiv, oricine a facut o programare si urmeaza sa participe la antrenament se supune declaratiei pe propria raspundere din Regulamentul General.

Anularea sau reprogramarea se poate face lipsita de orice consecinta cu minim 6 ore inainte de inceperea antrenamentului. In cazul in care au ramas mai putin de 6 ore pana la inceperea antrenamentului, acesta nu mai poate fi anulat/reprogramat. De altfel, puteti reprograma o sedinta de maxim doua ori, dupa care aceasta nu va mai putea fi anulata sau reprogramata, conform Regulamentului General.

In cazul in care ai obtinut un cupon dintr-o promotie activa sau ai primit cadou un pachet la Scoala de Role, le poti activa in felul urmator: selecteaza parcul in care doresti sa te programezi, instructorul dorit, selecteaza pachetul pe care il doresti, completeaza datele iar la pasul final, introdu codul in campul corespunzator – cod cupon sau card cadou, dupa care apasa pe OK.

Plata se face integral online, cu cardul, in RON prin intermediul sistemului de plata securizat EuPlatesc.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti pasii din sistemul de programari sau daca doriti sa achizitionati un pachet fara sa faceti o programare, accesati zona Magazin de unde selectati pachetul dorit si il achitati online urmand sa fiti contactat telefonic pentru programare.

Vom completa aceasta lista cu alte intrebari care ne sunt adresate foarte des. Pana atunci, daca intrebarea ta nu se afla printre acestea si nici Regulamentul General nu iti raspunde la intrebare, te rugam sa ne contactezi telefonic la +40755451273 sau prin email la scoala@perole.ro.