Programeaza-te acum!

La final veti fi redirectionat spre plata cu cardul. Dupa ce ati efectuat plata, veti primi instant factura pe email iar programarea va fi validata automat.

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Te-ai programat cu succes!
Codul programării tale:

In cazul in care nu reusesti sa te programezi folosind formularul de mai sus, te rugam sa ne contactezi pe chat sau telefonic la +40755451273

Intrebari frecvente

In cazul in care ati achizitionat un pachet si v-ati programat dar antrenamentul nu poate fi sustinut din cauza conditiilor meteo nefavorabile, veti fi contactat de catre un angajat al Scolii de Role pentru a reprograma sedinta. 

Reprogramarea se poate face lipsita de orice consecinta cu minim 6 ore inainte de inceperea antrenamentului. In cazul in care au ramas mai putin de 6 ore pana la inceperea antrenamentului, acesta nu mai poate fi reprogramat. De altfel, puteti reprograma o sedinta o singura data, dupa care aceasta nu va mai putea fi anulata sau reprogramata, conform Regulamentului General.

Pentru antrenamentele individuale nu exista limita de varsta. Din acest motiv, oricine a facut o programare si urmeaza sa participe la antrenament se supune declaratiei pe propria raspundere din Regulamentul General.

Pentru antrenamentele de grup exista limita de varsta. Participantii la cursurile in grup trebuie sa se incadreze intre 5 si 18 ani si de asemenea se supun declaratiei pe propria raspundere din Regulamentul General.

Fiecare tip de abonament are propria perioada de valabilitate, in felul urmator:

Abonament 6 cu sase sedinte individuale: 30 zile (1 luna) de la data efectuarii primei sedinte sau 30 de zile incepand cu a 10a zi de la plata pachetului (in cazul in care pana atunci nu a fost efectuata o sedinta).

Abonament 8 cu opt sedinte individuale: 90 zile (3 luni) de la data efectuarii primei sedinte sau 90 de zile incepand cu a 10a zi de la plata pachetului (in cazul in care pana atunci nu a fost efectuata o sedinta).

Valabilitatea pachetelor de familie si prieteni se calculeaza la fel, in functie de pachet si indiferent de numarul de participanti.

Dupa ce ai platit pentru un abonament la Scoala de Role, vei primi prin SMS (acest proces poate dura de la cateva minute pana la cateva ore) ce va contine codul abonamentului dumneavoastra. 

Pentru a va programa este necesar sa intrati in sistemul de programari din pagina Programari, sa selectati parcul, tipul de abonament detinut, instructorul la care aveti abonament, data si ora la care doriti urmatoarea sedinta iar in pasul final, introduceti codul abonamentului in campul verde numit „Cod abonament” si apasati OK. 

Finalizati programarea apasand pe pasul urmator.

La finalizarea programarii veti fi redirectionat catre pagina de facturare si apoi catre sistemul de plata online EuPlatesc.ro. In pagina de facturare veti putea selecta optiunea Persoana juridica, urmand sa completati campurile cu datele firmei. Factura va fi generata si trimisa pe email automat imediat dupa ce ati efectuat plata online.

In cazul in care ai obtinut un cupon dintr-o promotie activa sau ai primit cadou un pachet la Scoala de Role, le poti activa in felul urmator: selecteaza parcul in care doresti sa te programezi, instructorul dorit, selecteaza pachetul pe care il doresti, completeaza datele, mergi spre pagina de plata, iar la final, in pagina de facturare introdu codul in campul corespunzator.

 

cod cupon

Plata se face integral online, cu cardul, in RON prin intermediul sistemului de plata securizat EuPlatesc.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti pasii din sistemul de programari sau daca doriti sa achizitionati un pachet fara sa faceti o programare, accesati zona Magazin de unde selectati pachetul dorit si il achitati online urmand sa fiti contactat telefonic pentru programare.

Vom completa aceasta lista cu alte intrebari care ne sunt adresate foarte des. Pana atunci, daca intrebarea ta nu se afla printre acestea si nici Regulamentul General nu iti raspunde la intrebare, te rugam sa ne contactezi telefonic la +40755451273 sau prin email la scoala@perole.ro.

După ce ai achiziționat un abonament la Școala de Role, vei primi un SMS care conține codul abonamentului tău. Acesta este unic și este dedicat doar deținătorului abonamentului.

Pentru a te programa folosind codul, va trebui să accesezi sistemul de programări de mai sus, în felul următor:

Pasul 1. Alege parcul pentru care ai achiziționat abonamentul.

Pasul 2. Selectează pachetul deținut (ex. dacă ați achiziționat Abonament 8, atunci selectați „Abonament 8” din lista de pachete).

Pasul 3. Alege instructorul dedicat abonamentului tău (cel ales la achiziționarea abonamentului).

Pasul 4. Alege data și ora la care dorești să vii la antrenament.

Pasul 5. Completează datele personale.

Pasul 6. Adaugă codul abonamentului tău în câmpul „Cod Abonament” și apasă pe OK.

După ce vei apăsa pe OK, totalul de plată va fi redus la 0 RON iar textul „Abonament Validat” va apărea pe nota de plată.

Pasul 7. Apasă pe butonul „Mergi spre plata cu cardul”. Acest buton nu vă va mai transfera către pagina de plată ci către o pagină ce va afișa un cod de programare și opțiuni suplimentare pentru gestionarea programării. Programarea a fost finalizată!