fbpx

BUCURA-TE DE SPORTUL IN AER LIBER

CU 20% REDUCERE

cod cupon: haiperole

De ce mersul pe role?

De ce Scoala de Role?

Scoala de role

Scoala de Role a fost lansata in august 2009 de catre Mihnea, fost campion international de freestyle slalom artistic.  De atunci activitatea noastra a fost concentrata intr-o singura directie: sa invatam cat mai multi oameni sa mearga pe role oferind cele mai sigure si de calitate servicii si sa ii facem sa inteleaga senzatia minunata de eliberare pe care o simti atunci cand patinezi in aer liber. 

Pentru a ne asigura ca ne indeplinim obiectivul, venim cu un impuls pentru cei ce doresc sa incerce antrenamentele de mers pe role. Cum? Va oferim o reducere de 20% la un antrenament individual daca va programati chiar acum, folosind cuponul HAIPEROLE in sistemul de programari de mai jos.

Programeaza-te chiar acum in parcul cel mai apropiat!

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne in chat si iti raspundem in maxim 27 de secunde!

150 RON

-20% REDUCERE

650 RON

6 sedinte

800 RON

8 sedinte

Programeaza-te aici, acum!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Felicitari!
Programarea a fost inregistrata cu succes sub numarul:

INTREBARI FRECVENTE

Programarea se efectueaza folosind sistemul de mai sus. Urmati pasii intuitivi.

  1. Selectati parcul dorit
  2. Alegeti un instructor
  3. Selectati pachetul dorit (in acest caz, acest pas va fi sarit deoarece va fi selectat automat 1 Antrenament Individual)
  4. Selectati ziua in care doriti sa veniti, dupa care alegeti una dintre orele disponibile
  5. Completati cu datele de identificare ale adultului (participant sau parinte al minorului participant)
  6. Adaugati cuponul de reducere HAIPEROLE in casuta verde si apasati OK
  7. Apasati „Confirma programarea” si mergeti spre plata online, cu cardul

In cazul in care intampinati dificultati, va rugam sa ne scrieti pe chat sau sa apelati +40755451273.

Aproape de finalizarea programarii, cand va va aparea totalul de plata pe ecran, in partea de jos vor fi doua casute: cea verde cu textul „Cupoun” si cea galbena cu textul „Gift card”.

Va rugam sa introduceti codul HAIPEROLE in casuta verde si sa apasati pe OK.

——->

Plata se va efectua la finalul programarii, online, cu cardul.

In momentul in care veti finaliza programarea, veti fi transferat catre o pagina unde veti completa detaliile de facturare. Imediat cum ati inserat toate informatiile necesare pentru facturare, veti fi transferat catre pagina procesatorului securizat de plata online EuPlatesc.ro, unde veti putea face plata direct cu cardul.

Factura va fi emisa automat si trimisa pe email-ul precizat de dumneavoastra, in maxim un minut de la procesarea platii. In cazul in care intampinati orice fel de problema referitoare la emiterea facturii, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe chat.

In cazul in care temperatura a scazut sub 10 grade sau incepe ploaia in timpul programarii, antrenamentul va fi reprogramat. In cazul in care in ziua antrenamentului ploua, va vom contacta cu 60 min. inaintea antrenamentului pentru a va anunta care sunt conditiile in spatiul de antrenament si va vom instiinta ca antrenamentul trebuie reprogramat.

Sedintele programate pot fi reprogramate de maxim doua ori dar nu la mai putin de 6 ore pana la inceperea antrenamentului. De ex. un antrenament care incepe la ora 17:00 poate fi reprogramat maxim pana la ora 11:00, in aceeasi zi.

De asemenea, sedintele pot fi anulate in baza regulii precedente (puteti anula o sedinta dar nu la mai putin de 6 ore pana la inceperea antrenamentului). In cazul sedintelor anulate respectand acest termen, banii vor fi transferati inapoi in contul din care s-a facut plata.