ce înseamnă „fit!”

„FIT!” este prescurtarea de la „Fitness Inline Training” – un program de fitness foarte cunoscut pe plan internațional care abia de pe 20 iulie 2019 va fi oferit românilor, într-o variantă îmbunătățită.

Fitness pe Role este programul internațional „FIT”, preluat de către Școala de Role încă de acum 10 ani și personalizat până în punctul în care să poată fi practicat atât de cei ce nu au mai mers niciodată pe role cât și de cei care sunt profesioniști în mersul pe role.

Acest program de fitness în grup este dedicat adulților cu vârsta peste 18 ani și poate însă poate fi practicat de toate persoanele cu vârsta peste 9 ani, prin pachetele individuale cu antrenor personal.

 Fitness-ul pe Role te ajută să: slăbești, îți tonifiezi mușchii (fesieri, abdominali, coapse, etc…), îți îmbunătățești sănătatea inimii, îți îmbunătățești circulația sanguină, îți reglezi ritmul cardiac și să obții o condiție fizică de invidiat.

 

cine suntem

Pahonțu Georgian și Vlad Mihnea, conducerea Școlii de Role și fondatorii programului FIT! România – singurii instructori din țară care sunt certificați să predea sporturi pe role.

George este unicul instructor certificat internațional ICP (International Certification Program) activ, examinat în Marea Britanie iar Mihnea este campion internațional de Freestyle, la categoria Slalom Artistic, fondator al Școlii de Role și dezvoltator al comunității pe role din România.

Alături de noi se află o echipă de asistenți certificați, special instruiți să urmeze politicile programului „Fitness pe Role”. 

Te-ai plictisit de sala de fitness? Te-ai săturat de durerile de genunchi provocate de alergat? Înscrie-te acum la cursul Fitness pe Role și scapă de rutină! 

misiunea noastră

Obiectivul nostru este de a păstra calitatea serviciilor la cote maxime. De a ne concentra pe scopul și obiectivele tale și de a ajuta cât mai mulți oameni să devină cea mai bună variantă a lor. Vrem să oferim sănătate și tinerețe atât fizică cât și psihică, prin mișcare și lipsa rutinei de care ne lovim zilnic.

Cum ne propunem să facem asta?

Limităm înscrierile la cursurile noastre, pentru a ne putea concentra pe absolut fiecare abonat în parte (maxim 25 de înscriși activi pe lună) și pentru a menține calitatea serviciilor oferite. Îmbunătățim zilnic programul, cu noi idei, abordări diferite, încercări și adaptări din planul internațional, pentru a ne asigura că serviciul „Fitness pe Role” rămâne la fel de eficient.

Vom completa o fișă cu obiective la începutul programului și îți vom urmări evoluția cu fiecare antrenament.