ÎN SECOLUL VITEZEI, ATINGE-ȚI OBIECTIVELE

MULT MAI RAPID

GET FIT.

GET HEALTHY.

BE DIFFERENT.

statisticile spun că îți atingi obiectivele mai repede cu un

Antrenor Personal

Suntem un grup destul de restrâns de instructori certificați internațional de Fitness Inline Training care încearcă să țină numărul elevilor sub control pentru a putea păstra calitatea serviciilor oferite și pentru a continua să oferim rezultate vizibile într-un mod extrem de sănătos, într-un timp cât se poate de scurt. 

Statistic vorbind, înveți mult mai repede atunci când ai un instructor personal însă știm că lucrurile pot fi puțin mai boring, în situația asta. Tocmai de aceea îți propunem această variantă strict în cazul în care te simți mult mai confortabilă într-o situație 1 la 1 sau ai motive clare precum un program care nu îți permite participarea la cursurile de grup, dorința arzătoare de a îți atinge obiectivele într-un timp mai scurt, poate chiar îți dorești ca atenția să fie îndreptată 100% asupra ta… cine știe? 😀

Cât costă? Cum mă înscriu?

 

Acesta este un serviciu PREMIUM, prin urmare modalitatea de înscriere este diferită.

Deoarece nu putem atinge obiective fără repetiție și evident, fără antrenamente intense, am eliminat plata pe ședință. Ca urmare, prețul pe lună a Pachetului PREMIUM cu Antrenor Personal, este de 900 RON, conține 8 ședințe (două ședințe pe săptămână) și poate fi plătit în două tranșe a câte 450 RON (prima rată la începutul pachetului și a 2a la jumătatea acestuia).

Pentru înscriere, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@fitness.perole.ro sau să apelați +40 (755) 451 273!