20 Jul

Antrenament Gratuit la Lansarea FIT!

  • 19:00 pm
  • Parcul Lumea Copiilor

Vino la primul curs GRATUIT din programul Fitness pe Role. Vei afla despre ce este vorba în acest program, vei discuta cu instructorii FIT! despre obiectivele tale și timpul necesar îndeplinirii acestora și cel mai interesant lucru, vei primi primul tău PIF (Program Intensiv de Fitness), pentru această ședință gratuită de aproape 2 ore.

De ce Antrenamente în Grup?

În ciuda faptului că acesta este primul an în care programul „FIT!” apare în lumea fitness-ului din România, Școala de Role a preluat acest program și l-a personalizat încă din anul 2009, pentru a ți-l prezenta ție astăzi într-o variantă ideală. Fitness-ul pe role NU este dedicat doar persoanelor care știu să meargă pe role, exercițiile fiind cât se poate de statice la început iar pe parcurs, începem să lucrăm cu PIF-uri (Program Intens de Fitness) din ce în ce mai complicate și apare mersul pe role pe distanțe lungi însă atunci deja vei ști să mergi în deplină siguranță. De ce am ales să organizăm mare parte din cursuri în grupuri de câte maxim 24 de persoane? Deoarece mersul pe role este mult mai fun și relaxant atunci când este practicat în grupuri de prieteni și nu numai. Am ajuns la concluzia că o glumă aruncată din „rândul din spate” nu strică, atunci când lucrurile devin tensionate iar în majoritatea cazurilor, dacă nu te știi un om cu o tărie de caracter ieșită din comun, un grup de oameni care fac tot ce le stă în putință pentru a își atinge obiectivele, cu siguranță te vor motiva și îți vor demonstra că tu ești răspunsul la întrebarea „chiar pot să îmi îndeplinesc obiectivele?”. 

GOOD VIBES. NEW FRIENDS. COOL MEMORIES.

Ce vei îmbunătăți prin fitness pe role?

Fitness-ul pe role este cel mai intens și eficient exercițiu cardio, îmbunătățind sănătatea inimii și a plămânilor, reglează ritmul cardiac, îmbunătățește circulația sanguină, te ajută să slăbești sănătos și rapid și face minuni când vine vorba de tonifierea musculaturii în zona fesierilor și a abdomenului. Este singurul sport care antrenează aproape toate grupele musculare, reușind să te aducă și să te mențină într-o formă fizică de invidiat, toate astea cu 50% mai puține șocuri la nivelul articulațiilor, decât jogging-ul. Pe lângă faptul că acesta este un program superior exercițiilor obișnuite de fitness, te ajută să scapi și de rutină, de sala de fitness și antrenamentele parcă interminabile și plictisitoare. 

GET FIT. GET HEALTHY. BE DIFFERENT.

Ce înseamnă „FIT!” și „PIF”?

Simplu! „FIT!” înseamnă „Fitness Inline Training” și este un program internațional, dezvoltat de către Școala de Role din România în ultimii 10 ani, pentru a fi adus în lumea fitness-ului într-o variantă ideală. „PIF” înseamnă „Program Intens de Fitness” și reprezintă programul tău pe care îl vei primi pentru întreaga perioadă de antrenament sau de la un antrenament la altul, în funcție de cât de des consideră antrenorul că vei schimba ritmul antrenamentului sau cât de des va fi nevoie să faci acest lucru. Un „PIF” poate dura 10 minute sau poate dura 2 luni – doar tu și antrenorul tău veți ști exact.