Participă Gratuit la Lansarea „FIT!”

MARCHEAZĂ ÎN CALENDAR: 20 iulie 2019, la ora 19:00, în Parcul Lumea Copiilor – LANSAREA FITNESS PE ROLE

Îți oferim această primă ședință gratuită pentru a te convinge că acesta este exact tipul de fitness de care tu ai nevoie.  

BENEFICIILE „FIT!”

Programul „FIT!” este o metodă eficientă și sănătoasă de a-ți atinge obiectivele în materie de fitness. Pe lângă asta, este o metodă care te ajută să scapi de rutină și nu te va lăsa să te plictisești!

slăbește sănătos

Până la finalul unui antrenament „FIT!” vei arde în jurul a 1500 de calorii iar un program de masă personalizat te va ajuta să slăbești mai rapid și la fel de sănătos.

renunță la fumat!

Mersul pe role îmbunătățește considerabil respirația și sănătatea plămânilor iar acest lucru te poate ajuta să renunți la un obicei ce îți poate fi fatal. Pe lângă asta, antrenorii au reușit chiar ei să renunțe la fumat, mergând pe role și construind un mediu sănătos în jurul lor.

O INIMĂ SĂNĂTOASĂ

Fitness-ul pe role este cel mai bun exercițiu cardio, solicitând articulațiile cu 50% mai puțin decât jogging-ul. Mersul pe role îmbunătățește sănătatea inimii, sistemul cardiovascular, circulația sanguină și reglează ritmul cardiac.

MUȘCHI TONIFIAȚI

După o sesiune de fitness pe role, mușchii fesieri, ai abdomenului, coapselor și picioarelor vor fi tonifiați. Mersul pe role este singurul sport care antrenează absolut toți mușchii din corp, necesari pentru menținerea echilibrului în mers.

urmărim evoluția

La începutul experienței tale „FIT!”, vom completa o fișă personalizată, unde vom stabili care îți sunt obiectivele și îți vom urmări cu mare atenție evoluția, pentru a ne asigura că îți atingi scopul.

3x

 mai sigur decât

TENISUL DE CÂMP CU PRIETENII

4x

 mai sigur decât

BASCHETUL ÎN PARC

5x

 mai sigur decât

MERSUL PE SKATEBOARD

6x

 mai sigur decât

MERSUL PE BICICLETĂ

Află mai multe
despre „fitness pe Role”

Programul „FIT!” sau „Fitness Inline Training” este mult mai cunoscut în străinătate iar noi l-am preluat și l-am perfecționat în peste 10 ani de activitate în domeniul mersului pe role. Vrem să îți oferim o formă reală de a deveni cea mai bună variantă a ta, tocmai de aceea lucrăm doar cu instructori certificați internațional, examinați în Marea Britanie.

evenimentul este peste

zile

AU MAI RĂMAS DOAR

!
locuri

avem peste

ani de experiență

Echipa noastră

Ei sunt George și Mihnea, cei care au pus bazele Școlii de Role, au adus programul „FIT!” în România și au dezvoltat atât fitness-ul pe role cât și întreaga comunitate, pe parcursul ultimilor 10 ani.

  • contact@fitness.perole.ro
  • +40 (755) 451 273
  • Bld. Tineretului 8-10

Toate drepturile sunt rezervate

Copyright © 2009-2019 „FIT! - Fitness pe Role”

Serviciu Premium

Instructorii „FIT!” sunt certificați internațional