fbpx

Cursuri de Grup

SOCIALIZEZI, TE DISTREZI,

INVETI SA MERGI PE ROLE!

Antrenamente de Grup pentru Copii

Antrenamentele de mers pe role in grup sunt benefice copiilor atat fizic cat si psihic. Mersul pe role este singurul sport din categoria fitness cu eficienta ridicata atat in pierderea in greutate cat si in dobandirea si mentinerea unei conditii fizice corespunzatoare, antrenand toate grupele musculare. Antrenamentele in grup ii ajuta pe copii sa devina mai prietenosi, competitivi si ambitiosi, ii scapa de timiditate si ii face sa se integreze mult mai usor in alte grupuri, pe viitor.

Pentru a iti putea programa copilul la o lectie de mers pe role in grup, este necesar ca acesta sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

  • varsta minima: 5 ani;
  • sa detina o pereche de role care sa i se potriveasca;
  • sa detina si sa se prezinte cu echipament complet de protectie (cotiere, genunchiere, casca). Optionale dar extrem de recomandate sunt manusile de protectie cu intaritura pentru incheieturi.

Cursurile de grup nu sunt interzise celor ce nu stiu sa mearga pe role insa recomandarea noastra este ca pentru o prima sedinta sa alegeti o sedinta individuala. Astfel, copilul dumneavoastra va beneficia de un antrenor personal care sa ii acorde 100% din atentia necesara unui start cu dreptul!

Momentan nu există variante de abonamente cu intrări multiple ci doar plata fiecărei participări în parte, în momentul programării.

Preț/intrare: 99 RON.

Durată antrenament: 60 min. 

Limită participanți: 8 persoane

Limite de vârstă: min. 5 ani – 18 ani max.

Program: Sâmbătă și Duminică, de la 19:00 la 20:00

Locații: Parcul Herăstrău și Parcul Lumea Copiilor

La final veti fi redirectionat spre plata cu cardul. Dupa ce ati efectuat plata, veti primi instant factura pe email iar programarea va fi validata automat.

Inainte de a te programa, te rugam sa citesti Regulamentul cursurilor de grup pentru a sti cand te poti reprograma si pentru a te asigura ca vei putea participa la antrenament fara probleme. Finalizarea unei programari inseamna ca ai citit si esti de acord cu Regulamentul General si Regulamentul cursurilor de grup!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Felicitari!
Programarea a fost inregistrata cu succes sub numarul: